DELIVERY

sustainable urban logistics

Am revoluționat logistica livrărilor de tip last-mile și on-demand, cu ajutorul serviciilor de livrări eco-friendly, astfel transportul de diferite bunuri pe raza orașului este realizat de curieri bine instruiți și de vehicule nepoluante (biciclete, e-biciclete si e-scutere).

contactează-ne

servicii

Serviciile Eastride Delivery au fost gândite pentru a putea fi ușor adaptate la orice tip de client și diferite tipuri de bunuri pentru transport.

01

Servicii de externalizare a livrărilor

Oferim clienților noștri corporate o soluție eficientă din punct de vedere al costurilor și timpului, prin posibilitatea de a-și externaliza operațiunile de livrare.


În acest sens, vom prelua o serie de procese HR precum recrutarea, instruirea și motivarea personalului pentru livrări.

02

Servicii eastride food delivery

Cu o vastă experiență în colaborarea cu cele mai mari platforme de delivery, am dezvoltat un serviciu de înaltă calitate complet integrat dedicat livrării de mâncare pentru restaurante.


03

Servicii personalizate de livrări

Pentru companiile care caută anumite servicii specifice de livrare, oferim soluții personalizate.


De la livrare în 30 de minute, la livrări cu volum mare ocazionale sau proiecte singulare de livrare, suntem mereu gata să facem față provocării.

Pentru mai multe detalii

contactează-ne

parteneri:


Am început colaborarea cu Eastride chiar în timpul stării de urgență. Au fost foarte receptivi și amabili ca să îndeplinească cerințele noastre și să ne ajute să susținem business-ul intr-o perioadă dificilă. Iar, de atunci, colaborarea noastră a decurs și se desfășoară în continuare într-o manieră profesionistă, benefică ambelor companii. Recomand cu drag echipa profesionistă și entuziastă de la Eastride!

Galea Daniel

CEO & Co-Founder


După prima noastră întâlnire cu Eastride ne-am dat seama că sunt niște oameni serioși și foarte experimentați în domeniu. Am început colaborarea mai încet, dar mereu ne-am înțeles bine și am reușit să găsim soluții prin care am îmbunătățit împreună serviciul de food delivery pe Tazz. Caracteristicile principale ale companiei sunt profesionalismul și corectitudinea, au doar bicicliști profesioniști și foarte bine instruiți, și sunt foarte deschiși la comunicare, tot timpul își asumă responsabilitatea asupra celor discutate și la fel asupra unor probleme în cazul rar în care apar.

Alin Șerban

CEO, Tazz


Pentru noi era esențial ca livrarea coletelor către clienții noștri să se realizeze într-un mod cât se poate de sustenabil, totodată în condiții de maximă siguranță - de acceea am optat pentru serviciile Eastride. După mai mult de 10 luni de colaborare, concluzia este că serviciile oferite de către Eastride nu doar că sunt sustenabile, dar echipa a dat dovadă promptitudine, flexibilitate și ingeniozitate (în tratarea eventualelor situații problematice), fiind orientați  către soluții și clienți.

Ioana Tănase

ONO - despachetărie

Avantajele Eastride delivery

Eliminăm fluctuația
forței de muncă

300+ de curieri independenți calificați

Acoperire

Cluj-Napoca, Oradea, Târgu Mureș, Brașov, cu planuri de extindere și în alte centre urbane mari din România

Optimizare

ajustăm numărul curierilor conform fluxului de comenzi

Administrare

totul e rezolvat cu o singură factură

Responsabilitate

orice responsabilitate legată de flota de livrare cade în sarcina Eastride (recrutare, training livratori, ITM, accidente, etc.)

Costul echipamentului

furnizăm noi echipamentul curierilor și mijloacele de transport (biciclete, e-bike, cargo-bike, e-scuter)

Soluții soft dedicate

integrare în interfața de delivery/sistem de dispatching

PENRU MAI MULTE
INFORMAȚII

contactează-ne

Aplică să devii un Eastrider!

AFLĂ MAI MULT
alătură-te unei comunități de rideri independenți