01

DESPRE
NOIFondat în 2017 la Cluj, brand-ul Eastride reunește sub umbrela sa trei concepte de bază născute din dorința de oferi soluții inovative de transport și logistică dedicate livrărilor de tip last mile și a celor pentru industria HoReCa: Eastride Delivery, Eastride Fleet & Service și Kitchens.

Având toate aceste servicii disponibile, ne propunem ca pe baza lor să devenim o resursă importantă pentru diferite restaurante, platforme de livrare online și diferiți alți jucători din industrie.

contactează-ne
02

misiune

Misiunea noastră este să revoluționăm logistica livrărilor last mile și a celor din domeniul HoReCa prin oferirea de soluții eco-friendly și inovative de logistică și transport pentru diferiți jucători din industrie: platforme și sisteme de comandă online, restaurante, afaceri din domeniul retail sau curieri independenți.

03

viziune

Viziunea Eastride este ca prin intermediul serviciilor de Delivery, Fleet&Service și Kitchens by Eastride să ajutăm orașele noastre să tranziționeze către un viitor mai sigur, mai curat și mai accesibil, prin dezvoltarea unor metode de logistică urbană sustenabile și eficiente.

04

Valori

ANGAJAMENTUL
SUSTENABILITĂȚII

de la soluțiile de logistică și transport pe care le oferim până la spațiile în care ne desfășurăm activitatea.

Eficiență

de la procesele interne, până la rezultatul final pe care oferim clienților noștrii oferim să fie mereu făcute în mod atent, rapid, practic, economic, flexibil și simplu.

Transparență

de la felul în care luăm decizii în companie, la relațiile cu angajații sau colaboratorii noștri și bineînțeles la cele cu clienții și investitorii.

Încredere

pe care noi o oferim angajaților și colaboratorilor noștri, sau încrederea pe care clienții noștri ne-o arată zilnic prin utilizarea serviciilor noastre.

Gândire inovativă

am dezvoltat un serviciu de livrări inovator; apoi ne-am gândit cum putem inova și aspectele care țin de parcursul mâncării - de la producător până la consumator

creativitate

compania a devenit un spațiu de joacă pentru idei noi și concepte inedite, care ne ajută să dezvoltăm strategii de succes pentru a îndeplini misiunea și viziunea.

pasiune

pentru idealurile noastre cu privire la un viitor mai sigur,  pentru munca pe care o depunem ca să realizăm acele idealuri și pentru a crește comunități cu o viziune similară a sustenabilității.

Centrați pe comunitate

am clădit cele mai cool comunități locale de curieri în jurul hub-urilor Eastride din fiecare oraș; pentru ei dezvoltăm programe, evenimente și activități care să le răsplătească entuziasmul acordat misiunii noastre.